Price 10 € - 50 €

Σχολικά βιβλία για μικρούς μαθητές

Μπορεί ένα βιβλίο να σημαίνει περισσότερα από ότι είναι; Αυτά τα σχολικά βιβλία είναι ένα σύμβολο αισιοδοξίας και παράλληλα ένα εργαλείο προόδου. Με το δώρο αυτό, εξασφαλίζετε 3 αναγνωστικά σε μια τάξη παιδιών, που ανυπομονούν να μάθουν να γράφουν και να διαβάζουν στη γλώσσα τους. Εάν ψάχνατε μια καινοτόμο ιδέα για δώρο, μην ψάχνετε άλλο. Η προσφορά σας θα εξασφαλίσει 3 σχολικά βιβλία στους μαθητές του δημοτικού, για να μπορέσουν να "εξερευνήσουν" τον κόσμο, μέσα από το διάβασμα.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
8.10 €

Τετράδια και μολύβια για μικρούς μαθητές

Στις φτωχές κοινότητες, το κόστος του εκπαιδευτικού υλικού και τα ετήσια δίδακτρα, είναι ιδιαίτερα υψηλά για να ανταπεξέλθουν οι οικογένειες. Κατά συνέπεια, η αποχή από το σχολείο είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Η εκπαίδευση είναι η σωστή πορεία που μπορεί να ακολουθήσει ένα παιδί, ώστε να καταφέρει ξεφύγει από το φαύλο κύκλο της φτώχιας και να γίνει αυτάρκης πολίτης. Η προσφορά σας θα εξασφαλίσει σε 60 μαθητές τα απαραίτητα τετράδια και μολύβια, για να «σχεδιάσουν» ένα διαφορετικό μέλλον στη ζωή τους.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
12.00 €

Κουβέρτες για μικρά παιδιά

Σκεπάστε τα παιδιά με την αγάπη σας. Το δώρο σας θα προστατέψει τα παιδιά από το κρύο.

περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
23.60 €

Σκόνη Θρεπτικών Ιχνοστοιχείων για την σωστή ανάπτυξη 4 παιδιών

Η έλλειψη των βασικών βιταμινών και των μετάλλων μπορεί να επηρεάσει τη σωματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών. Τα παιδιά που υποσιτίζονται ή βιώνουν επείγουσες ανάγκες έχουν έλλειψη των βασικών αυτών στοιχείων. Η Σκόνη Θρεπτικών Ιχνοστοιχείων εξασφαλίζει στα νέα παιδιά τις ημερήσιες ανάγκες τους σε βιταμίνες και μέταλλα, με μία ημερήσια δόση. Το δώρο σας θα εξασφαλίσει 900 δόσεις, αρκετές για τέσσερα παιδιά για 6 μήνες.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
24.00 €

Ταμπλέτες Αποπαρασίτωσης για την προστασία της υγείας των παιδιών

Η κατανάλωση ακατάλληλου νερού και οι κακές συνθήκες υγιεινής, διευκολύνουν την παρουσία παράσιτων στο έντερο ενός παιδιού. Τα παράσιτα  (σκουλήκια) μπορεί να προκαλέσουν τον υποσιτισμό, την αναιμία και την επιβράδυνση της γνωστικής ικανότητας των παιδιών. Οι Ταμπλέτες Αποπαρασίτωσης προστατεύουν τα παιδιά από μια ζοφερή καθημερινότητα που προκαλούν τα παράσιτα. Το δώρο σας θα βοηθήσει 800 παιδιά να απαλλαγούν από αυτά, βελτιώνοντας την υγεία και την ευημερία τους.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
24.00 €

25 € Δώρο Άμεσης Ανάγκης


Το δώρο αυτό μας δίνει τη δυνατότητα, να ενεργήσουμε όπου η ανάγκη είναι μεγαλύτερη και άμεση. Δουλεύοντας σε περισσότερες από 150 χώρες, η UNICEF διαθέτει την άμεση πρόσβαση, την τεχνογνωσία και την επιρροή που της επιτρέπει να σώζει περισσότερα παιδιά.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
25.00 €

Μπάλες ποδοσφαίρου για ομαδικό παιχνίδι

Σε περιόδους κρίσης, το παιχνίδι προσφέρει στα παιδιά ελπίδα και ένα αίσθημα ομαλότητας. Κάτι, τόσο απλό όσο μια μπάλα ποδοσφαίρου μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα των παιδιών και να τους προσφέρει ένα αίσθημα ανακούφισης από το άγχος και τα ψυχικά τραύματα. Η προσφορά μιας μπάλας από εσάς, φέρνει τα παιδιά κοντά, δημιουργεί ένα περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, όπου μπορούν να είναι … παιδιά.

περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
26.00 €

Κουτί Πρώτων Βοηθειών

Όταν ξεσπά μια καταστροφή ή ένας πόλεμος, οι προμήθειες είναι λίγες, οι δρόμοι έχουν κλείσει και τα νοσοκομεία είναι υπερπλήρη.  Το Κουτί Πρώτων Βοηθειών επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση από τα κέντρα υγείας με την μετακίνηση των νοσηλευτών για να φροντίσουν τα τραυματισμένα παιδιά και να «ξορκίσουν» μια θανατηφόρα λοίμωξη. Το δώρο αυτό εξασφαλίζει τα απαραίτητα εκείνα εφόδια για την προστασία ενός παιδιού σε περιπτώσεις άμεσης ανάγκης.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
26.80 €

Φάρμακα για την θεραπεία των παιδιών από την Ελονοσία

Η Ελονοσία είναι η τρίτη στη σειρά κυριότερη αιτία θανάτου των παιδιών παγκοσμίως. Το 90% των θανάτων αυτών, είναι στην Αφρική. Ωστόσο η ασθένεια είναι προλαμβανόμενη και θεραπεύσιμη. Εάν μέσα στο πρώτο 24ωρο ο ασθενής  λάβει την απαραίτητη θεραπεία, τότε μπορεί να επιβιώσει. Η προσφορά σας, με την επιλογή αυτού του εμπνευσμένου δώρου, θα εξασφαλίσει σε 30 παιδιά την απαραίτητη θεραπεία, που θα προστατεύσει τη ζωή και την υγεία τους.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
27.00 €

Εμβόλια κατά της Ιλαράς για την προστασία των παιδιών

Η ιλαρά ευθύνεται για το θάνατο περισσοτέρων από 600 παιδιών την ημέρα, σε όλο τον κόσμο. Εκείνα δε, που καταφέρνουν να επιβιώσουν της ασθένειας, μπορεί να μείνουν με μόνιμη αναπηρία, όπως τύφλωση ή άλλες εγκεφαλικές βλάβες. Οι θάνατοι αυτοί καθώς και οι αναπηρίες μπορούν να αποφευχθούν εύκολα και με ασφάλεια μέσω του εμβολίου κατά της ιλαράς. Το δώρο σας αυτό θα εξασφαλίσει τα απαραίτητα εμβόλια για την προστασία 100 παιδιών από την ασθένεια αυτή.

περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
32.00 €

Εμβόλια Πολιομυελίτιδας για παιδιά

Η πολιομυελίτιδα είναι μια μεταδιδόμενη ασθένεια, που προκαλεί παράλυση ή ακόμη και το θάνατο, μέσα σε ώρες μετά τη μόλυνση. Τα παιδιά, οι έγκυες και οι ηλικιωμένοι βρίσκονται σε υψηλότερο κίνδυνο. Δεν υπάρχει θεραπεία, αλλά τα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια, μπορούν να σώσουν ζωές. Το δώρο σας παρέχει 200 δόσεις για την προστασία 66 παιδιών από την άκρως μεταδοτική και ανίατη ιογενή ασθένεια.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
34.00 €

Ψυγείο για την ασφαλή μεταφορά εμβολίων

Το δώρο σας εξασφαλίζει 2 ψυγεία μεταφοράς εμβολίων, για να φτάσουν με ασφάλεια στα παιδιά που πρέπει να εμβολιαστούν. Οι ορεινές περιοχές, οι χωματόδρομοι, τα ποτάμια και η υπερβολική ζέστη, αποτελούν εμπόδια στην ασφαλή μεταφορά των εμβολίων στα παιδιά. Χάρη στο ειδικό αυτό ψυγείο μπορούμε να μεταφέρουμε σωτήρια εμβόλια στα παιδιά, προστατευμένα από τη θερμότητα κατά τη μεταφορά τους, με τα πόδια, με ποδήλατο ή ακόμη και με βάρκα.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
35.20 €

Εμβόλια κατά του Τετάνου για την προστασία των μητέρων και των βρεφών

Ο τέτανος είναι μια δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια και είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές για την υγεία τόσο για τις μητέρες, όσο για τα μωρά που γεννιούνται στο σπίτι, μακριά από τις υπηρεσίες υγείας. Το εμβόλιο κατά του τετάνου παρέχει προστασία στις μητέρες, για πέντε χρόνια, και προστατεύει τα παιδιά κατά τους πρώτους κρίσιμους μήνες της ζωής τους. Το δώρο σας εξασφαλίζει 400 δόσεις  εμβολίου για την προστασία των μητέρων και των βρεφών τους.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
40.00 €

Ταμπλέτες για τον καθαρισμό του νερού

Παγκοσμίως, 783 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλές πόσιμο νερό. Κάθε μέρα, περισσότερα από 3.000 παιδιά πεθαίνουν από διαρροϊκές παθήσεις, ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης ακατάλληλου νερού. Οι Ταμπλέτες για τον καθαρισμό του νερού μπορεί να μετατρέψουν το βρώμικο νερό σε ασφαλές, καθαρό νερό, προλαμβάνοντας έτσι τη μόλυνση από ασθένειες όπως η διάρροια, η χολέρα ή ο τυφοειδής πυρετός, βελτιώνοντας παράλληλα την ύδρευση και την αποχέτευση. Το δώρο σας αυτό, εξασφαλίζει τις απαραίτητες ταμπλέτες για τον καθαρισμό 50 τόνων μολυσμένου νερού.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
41.80 €