Σχετικά

Τα Εμπνευσμένα δώρα είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε πραγματικά, σωτήρια δώρα που θα σταλούν άμεσα από την αποθήκη της UNICEF στην Κοπεγχάγη ή από τους τοπικούς προμηθευτές της UNICEF σε ένα από τα  150 σημεία της γης, όπου UNICEF πραγματοποιεί τα προγράμματά της προς όφελος των παιδιών που έχουν την ανάγκη μας. Tα Εμπνευσμένα δώρα της UNICEF είναι πραγματικά αντικείμενα, όπως κουνουπιέρες, θεραπευτικό γάλα, ακόμη και το «Σχολείο σε ένα Κουτί» για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών μιας ολόκληρης τάξης παιδιών.

Κάθε μέρα 21.000 παιδιά πεθαίνουν από αιτίες που μπορούν να προληφθούν. Τα Εμπνευσμένα δώρα μπορούν να κάνουν μια άμεση και ουσιαστική διαφορά, φτάνοντας τον αριθμό αυτό, ακόμη πιο κοντά στο μηδέν.

Επιλέξτε τα δώρα σας μέσα από τον κατάλογο των Εμπνευσμένων Δώρων της UNICEF, και προσφέρετε διπλή χαρά. Με αφορμή μια επέτειο ή τα γενέθλια ενός αγαπημένου προσώπου σας, τη γιορτή της Μητέρας, τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα, αντί για ένα συμβατικό δώρο, αγοράστε φαγητό, καθαρό νερό, εμβόλια ή φάρμακα και στείλτε το στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Κοινοποιήστε την αγορά σας αυτή στους αγαπημένους σας ή τους συνεργάτες και πελάτες σας μέσω της ευχετήριας κάρτας και θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση γιατί προσφέρετε ένα δώρο ζωής στα παιδιά που το χρειάζονται. 

Ο λήπτης του δώρου θα χαρεί, όχι μόνο γιατί ως ένας πολύτιμος φίλος, ένας σημαντικός συνεργάτης, ένα αγαπημένο πρόσωπο, τον σκεφτήκατε, αλλά γιατί του προσφέρετε ένα σημαντικό δώρο, ένα δώρο αγάπης που αντικατοπτρίζει την ευαισθησία σας και την κοινωνική σας συνείδηση.

Ας μην αφήσουμε άλλα παιδιά να πεθαίνουν από την έλλειψη πόσιμου νερού, τον υποσιτισμό ή τις ασθένειες. Ας μην χαθεί καμία άλλη ζωή από έλλειψη στέγης, εμβολίων ή βασικών φαρμάκων. Βοηθήστε τη δράση μας και πιστέψτε στο στόχο μας, το Μηδέν. Κάντε σήμερα κιόλας την αγορά σας μέσα από την πλούσια συλλογή των Εμπνευσμένων Δώρων !

Συχνές ερωτήσεις