Κουτί Πρώτων Βοηθειών

Όταν ξεσπά μια καταστροφή ή ένας πόλεμος, οι προμήθειες είναι λίγες, οι δρόμοι έχουν κλείσει και τα νοσοκομεία είναι υπερπλήρη.  Το Κουτί Πρώτων Βοηθειών επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση από τα κέντρα υγείας με την μετακίνηση των νοσηλευτών για να φροντίσουν τα τραυματισμένα παιδιά και να «ξορκίσουν» μια θανατηφόρα λοίμωξη. Το δώρο αυτό εξασφαλίζει τα απαραίτητα εκείνα εφόδια για την προστασία ενός παιδιού σε περιπτώσεις άμεσης ανάγκης.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
26.80 €

Ψυγείο για την ασφαλή μεταφορά εμβολίων

Το δώρο σας εξασφαλίζει 2 ψυγεία μεταφοράς εμβολίων, για να φτάσουν με ασφάλεια στα παιδιά που πρέπει να εμβολιαστούν. Οι ορεινές περιοχές, οι χωματόδρομοι, τα ποτάμια και η υπερβολική ζέστη, αποτελούν εμπόδια στην ασφαλή μεταφορά των εμβολίων στα παιδιά. Χάρη στο ειδικό αυτό ψυγείο μπορούμε να μεταφέρουμε σωτήρια εμβόλια στα παιδιά, προστατευμένα από τη θερμότητα κατά τη μεταφορά τους, με τα πόδια, με ποδήλατο ή ακόμη και με βάρκα.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
35.20 €

Εμβόλια κατά του Τετάνου για την προστασία των μητέρων και των βρεφών

Ο τέτανος είναι μια δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια και είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές για την υγεία τόσο για τις μητέρες, όσο για τα μωρά που γεννιούνται στο σπίτι, μακριά από τις υπηρεσίες υγείας. Το εμβόλιο κατά του τετάνου παρέχει προστασία στις μητέρες, για πέντε χρόνια, και προστατεύει τα παιδιά κατά τους πρώτους κρίσιμους μήνες της ζωής τους. Το δώρο σας εξασφαλίζει 400 δόσεις  εμβολίου για την προστασία των μητέρων και των βρεφών τους.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
40.00 €

Συμπληρώματα Διατροφής για υποσιτισμένα παιδιά

Μέσα από αυτό το δώρο, εξασφαλίζετε συμπληρώματα διατροφής που προστατεύουν τα υποσιτισμένα παιδιά. Ο υποσιτισμός είναι η αιτία για περισσότερους από τους μισούς παιδικούς θανάτους το χρόνο. Αυτή η θρεπτική κρέμα, με βάση το φιστίκι, καταναλώνεται απ’ ευθείας από τη συσκευασία της, ώστε να μην έρθει σε επαφή με οτιδήποτε που μπορεί να είναι μολυσμένο. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει τα βασικά ιχνοστοιχεία, τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά, απαραίτητα για υποσιτισμένα παιδιά. Το δώρο σας μπορεί να προστατεύσει 50 παιδιά από τις συνέπειες του υποσιτισμού.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
54.60 €

Τεστ Ανίχνευσης του HIV για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού από τη μητέρα στο βρέφος

Κάθε μέρα, 1.000 μωρά μολύνονται από τον HIV κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του τοκετού. Με ένα γρήγορο τεστ για τον ιό, η έγκυος μητέρα μπορεί να είναι σίγουρη για την κατάσταση της υγείας της σε λίγα μόνο λεπτά – το πρώτο βήμα για την πρόληψη της μετάδοσης του θανατηφόρου ιού στο νεογέννητο παιδί της. Το δώρο σας παρέχει σε 100 εγκύους τη δυνατότητα να σώσουν τα μωρά τους από το ιό κατά τη διάρκεια της κύησης και του τοκετού.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
104.50 €