Επείγουσες Ανάγκες

Κουβέρτες για μικρά παιδιά

Σκεπάστε τα παιδιά με την αγάπη σας. Το δώρο σας θα προστατέψει τα παιδιά από το κρύο.

περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
23.60 €

Μπάλες ποδοσφαίρου για ομαδικό παιχνίδι

Σε περιόδους κρίσης, το παιχνίδι προσφέρει στα παιδιά ελπίδα και ένα αίσθημα ομαλότητας. Κάτι, τόσο απλό όσο μια μπάλα ποδοσφαίρου μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα των παιδιών και να τους προσφέρει ένα αίσθημα ανακούφισης από το άγχος και τα ψυχικά τραύματα. Η προσφορά μιας μπάλας από εσάς, φέρνει τα παιδιά κοντά, δημιουργεί ένα περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, όπου μπορούν να είναι … παιδιά.

περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
26.00 €

Κουτί Πρώτων Βοηθειών

Όταν ξεσπά μια καταστροφή ή ένας πόλεμος, οι προμήθειες είναι λίγες, οι δρόμοι έχουν κλείσει και τα νοσοκομεία είναι υπερπλήρη.  Το Κουτί Πρώτων Βοηθειών επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση από τα κέντρα υγείας με την μετακίνηση των νοσηλευτών για να φροντίσουν τα τραυματισμένα παιδιά και να «ξορκίσουν» μια θανατηφόρα λοίμωξη. Το δώρο αυτό εξασφαλίζει τα απαραίτητα εκείνα εφόδια για την προστασία ενός παιδιού σε περιπτώσεις άμεσης ανάγκης.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
26.80 €

Ταμπλέτες για τον καθαρισμό του νερού

Παγκοσμίως, 783 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλές πόσιμο νερό. Κάθε μέρα, περισσότερα από 3.000 παιδιά πεθαίνουν από διαρροϊκές παθήσεις, ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης ακατάλληλου νερού. Οι Ταμπλέτες για τον καθαρισμό του νερού μπορεί να μετατρέψουν το βρώμικο νερό σε ασφαλές, καθαρό νερό, προλαμβάνοντας έτσι τη μόλυνση από ασθένειες όπως η διάρροια, η χολέρα ή ο τυφοειδής πυρετός, βελτιώνοντας παράλληλα την ύδρευση και την αποχέτευση. Το δώρο σας αυτό, εξασφαλίζει τις απαραίτητες ταμπλέτες για τον καθαρισμό 50 τόνων μολυσμένου νερού.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
41.80 €

Θεραπευτικό Γάλα που ενισχύει την Παιδική Επιβίωση

Υψώστε την… κούπα σας και γιορτάστε το δώρο αυτό. Το Θεραπευτικό γάλα είναι η πρώτη βοήθεια που μπορείτε να προσφέρετε για να σώσετε ένα υποσιτισμένο παιδί.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
52.40 €

Συμπληρώματα Διατροφής για υποσιτισμένα παιδιά

Μέσα από αυτό το δώρο, εξασφαλίζετε συμπληρώματα διατροφής που προστατεύουν τα υποσιτισμένα παιδιά. Ο υποσιτισμός είναι η αιτία για περισσότερους από τους μισούς παιδικούς θανάτους το χρόνο. Αυτή η θρεπτική κρέμα, με βάση το φιστίκι, καταναλώνεται απ’ ευθείας από τη συσκευασία της, ώστε να μην έρθει σε επαφή με οτιδήποτε που μπορεί να είναι μολυσμένο. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει τα βασικά ιχνοστοιχεία, τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά, απαραίτητα για υποσιτισμένα παιδιά. Το δώρο σας μπορεί να προστατεύσει 50 παιδιά από τις συνέπειες του υποσιτισμού.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
54.60 €

Ποδήλατο για την εύκολη μεταφορά υγειονομικού υλικού στα παιδιά

Πολλά παιδιά ζουν με τις οικογένειές τους σε απομακρυσμένες περιοχές με ελάχιστη έως καθόλου πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και σε φάρμακα. Τα ποδήλατα είναι μια οικονομική, αποτελεσματική και εύκολη στη συντήρηση λύση για τη μεταφορά των νοσηλευτών και των μαιών. Τα ποδήλατα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά επείγουσας βοήθειας όταν οι δρόμοι είναι κλειστοί ή έχουν καταστραφεί. Το δώρο σας αυτό μπορεί να μεταφέρει βοήθεια σε ένα απομακρυσμένο χωριό και να βοηθήσει τα ευάλωτα παιδιά .
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
126.10 €

Πακέτο Δημιουργικής Ανάπτυξης για μικρά παιδιά

Οι φυσικές καταστροφές και οι εμπόλεμες συρράξεις επηρεάζουν σημαντικά την ανάπτυξη των μικρών παιδιών. Το πακέτο αυτό περιέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, που βοηθάει τους λειτουργούς να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να μάθουν, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Το δώρο σας θα εξασφαλίσει σε 50 παιδιά αρκετά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια καθώς και προμήθειες για ασφαλές νερό και υγιεινή, κυρίως όμως θα τους προσφέρει μια αίσθηση ομαλότητας ακόμη και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
178.30 €

Σχολείο μέσα σε Κουτί για 40 μαθητές

Τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μια τραγική κατάσταση, όπως μια φυσική καταστροφή ή έναν πόλεμο, χρειάζονται άμεσα μια αίσθηση ομαλότητας. Η γρήγορη αποκατάσταση της εκπαίδευσης των παιδιών, είναι απαραίτητη για την ευημερία τους. Το «Σχολείο μέσα σε Κουτί», βοηθάει τα παιδιά να μορφωθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.Το δώρο σας αυτό θα εξασφαλίσει ένα προσωρινό σχολείο για τουλάχιστον 40 παιδιά σε περίοδο κρίσης.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
178.60 €