Πρόληψη Ασθενειών

Φάρμακα για την θεραπεία των παιδιών από την Ελονοσία

Η Ελονοσία είναι η τρίτη στη σειρά κυριότερη αιτία θανάτου των παιδιών παγκοσμίως. Το 90% των θανάτων αυτών, είναι στην Αφρική. Ωστόσο η ασθένεια είναι προλαμβανόμενη και θεραπεύσιμη. Εάν μέσα στο πρώτο 24ωρο ο ασθενής  λάβει την απαραίτητη θεραπεία, τότε μπορεί να επιβιώσει. Η προσφορά σας, με την επιλογή αυτού του εμπνευσμένου δώρου, θα εξασφαλίσει σε 30 παιδιά την απαραίτητη θεραπεία, που θα προστατεύσει τη ζωή και την υγεία τους.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
27.00 €

Εμβόλια κατά της Ιλαράς για την προστασία των παιδιών

Η ιλαρά ευθύνεται για το θάνατο περισσοτέρων από 600 παιδιών την ημέρα, σε όλο τον κόσμο. Εκείνα δε, που καταφέρνουν να επιβιώσουν της ασθένειας, μπορεί να μείνουν με μόνιμη αναπηρία, όπως τύφλωση ή άλλες εγκεφαλικές βλάβες. Οι θάνατοι αυτοί καθώς και οι αναπηρίες μπορούν να αποφευχθούν εύκολα και με ασφάλεια μέσω του εμβολίου κατά της ιλαράς. Το δώρο σας αυτό θα εξασφαλίσει τα απαραίτητα εμβόλια για την προστασία 100 παιδιών από την ασθένεια αυτή.

περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
32.00 €

Εμβόλια Πολιομυελίτιδας για παιδιά

Η πολιομυελίτιδα είναι μια μεταδιδόμενη ασθένεια, που προκαλεί παράλυση ή ακόμη και το θάνατο, μέσα σε ώρες μετά τη μόλυνση. Τα παιδιά, οι έγκυες και οι ηλικιωμένοι βρίσκονται σε υψηλότερο κίνδυνο. Δεν υπάρχει θεραπεία, αλλά τα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια, μπορούν να σώσουν ζωές. Το δώρο σας παρέχει 200 δόσεις για την προστασία 66 παιδιών από την άκρως μεταδοτική και ανίατη ιογενή ασθένεια.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
34.00 €

Ψυγείο για την ασφαλή μεταφορά εμβολίων

Το δώρο σας εξασφαλίζει 2 ψυγεία μεταφοράς εμβολίων, για να φτάσουν με ασφάλεια στα παιδιά που πρέπει να εμβολιαστούν. Οι ορεινές περιοχές, οι χωματόδρομοι, τα ποτάμια και η υπερβολική ζέστη, αποτελούν εμπόδια στην ασφαλή μεταφορά των εμβολίων στα παιδιά. Χάρη στο ειδικό αυτό ψυγείο μπορούμε να μεταφέρουμε σωτήρια εμβόλια στα παιδιά, προστατευμένα από τη θερμότητα κατά τη μεταφορά τους, με τα πόδια, με ποδήλατο ή ακόμη και με βάρκα.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
35.20 €

Εμβόλια κατά του Τετάνου για την προστασία των μητέρων και των βρεφών

Ο τέτανος είναι μια δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια και είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές για την υγεία τόσο για τις μητέρες, όσο για τα μωρά που γεννιούνται στο σπίτι, μακριά από τις υπηρεσίες υγείας. Το εμβόλιο κατά του τετάνου παρέχει προστασία στις μητέρες, για πέντε χρόνια, και προστατεύει τα παιδιά κατά τους πρώτους κρίσιμους μήνες της ζωής τους. Το δώρο σας εξασφαλίζει 400 δόσεις  εμβολίου για την προστασία των μητέρων και των βρεφών τους.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
40.00 €

Ταμπλέτες για τον καθαρισμό του νερού

Παγκοσμίως, 783 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλές πόσιμο νερό. Κάθε μέρα, περισσότερα από 3.000 παιδιά πεθαίνουν από διαρροϊκές παθήσεις, ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης ακατάλληλου νερού. Οι Ταμπλέτες για τον καθαρισμό του νερού μπορεί να μετατρέψουν το βρώμικο νερό σε ασφαλές, καθαρό νερό, προλαμβάνοντας έτσι τη μόλυνση από ασθένειες όπως η διάρροια, η χολέρα ή ο τυφοειδής πυρετός, βελτιώνοντας παράλληλα την ύδρευση και την αποχέτευση. Το δώρο σας αυτό, εξασφαλίζει τις απαραίτητες ταμπλέτες για τον καθαρισμό 50 τόνων μολυσμένου νερού.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
41.80 €

Ποδήλατο για την εύκολη μεταφορά υγειονομικού υλικού στα παιδιά

Πολλά παιδιά ζουν με τις οικογένειές τους σε απομακρυσμένες περιοχές με ελάχιστη έως καθόλου πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και σε φάρμακα. Τα ποδήλατα είναι μια οικονομική, αποτελεσματική και εύκολη στη συντήρηση λύση για τη μεταφορά των νοσηλευτών και των μαιών. Τα ποδήλατα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά επείγουσας βοήθειας όταν οι δρόμοι είναι κλειστοί ή έχουν καταστραφεί. Το δώρο σας αυτό μπορεί να μεταφέρει βοήθεια σε ένα απομακρυσμένο χωριό και να βοηθήσει τα ευάλωτα παιδιά .
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
126.10 €