Εκπαίδευση & Παιχνίδι

Σχολικά βιβλία για μικρούς μαθητές

Μπορεί ένα βιβλίο να σημαίνει περισσότερα από ότι είναι; Αυτά τα σχολικά βιβλία είναι ένα σύμβολο αισιοδοξίας και παράλληλα ένα εργαλείο προόδου. Με το δώρο αυτό, εξασφαλίζετε 3 αναγνωστικά σε μια τάξη παιδιών, που ανυπομονούν να μάθουν να γράφουν και να διαβάζουν στη γλώσσα τους. Εάν ψάχνατε μια καινοτόμο ιδέα για δώρο, μην ψάχνετε άλλο. Η προσφορά σας θα εξασφαλίσει 3 σχολικά βιβλία στους μαθητές του δημοτικού, για να μπορέσουν να "εξερευνήσουν" τον κόσμο, μέσα από το διάβασμα.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
8.10 €

Τετράδια και μολύβια για μικρούς μαθητές

Στις φτωχές κοινότητες, το κόστος του εκπαιδευτικού υλικού και τα ετήσια δίδακτρα, είναι ιδιαίτερα υψηλά για να ανταπεξέλθουν οι οικογένειες. Κατά συνέπεια, η αποχή από το σχολείο είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Η εκπαίδευση είναι η σωστή πορεία που μπορεί να ακολουθήσει ένα παιδί, ώστε να καταφέρει ξεφύγει από το φαύλο κύκλο της φτώχιας και να γίνει αυτάρκης πολίτης. Η προσφορά σας θα εξασφαλίσει σε 60 μαθητές τα απαραίτητα τετράδια και μολύβια, για να «σχεδιάσουν» ένα διαφορετικό μέλλον στη ζωή τους.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
12.00 €

Μπάλες ποδοσφαίρου για ομαδικό παιχνίδι

Σε περιόδους κρίσης, το παιχνίδι προσφέρει στα παιδιά ελπίδα και ένα αίσθημα ομαλότητας. Κάτι, τόσο απλό όσο μια μπάλα ποδοσφαίρου μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα των παιδιών και να τους προσφέρει ένα αίσθημα ανακούφισης από το άγχος και τα ψυχικά τραύματα. Η προσφορά μιας μπάλας από εσάς, φέρνει τα παιδιά κοντά, δημιουργεί ένα περιβάλλον φιλικό προς τα παιδιά, όπου μπορούν να είναι … παιδιά.

περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
26.00 €

Πακέτο Δημιουργικής Ανάπτυξης για μικρά παιδιά

Οι φυσικές καταστροφές και οι εμπόλεμες συρράξεις επηρεάζουν σημαντικά την ανάπτυξη των μικρών παιδιών. Το πακέτο αυτό περιέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, που βοηθάει τους λειτουργούς να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να μάθουν, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Το δώρο σας θα εξασφαλίσει σε 50 παιδιά αρκετά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια καθώς και προμήθειες για ασφαλές νερό και υγιεινή, κυρίως όμως θα τους προσφέρει μια αίσθηση ομαλότητας ακόμη και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
178.30 €

Σχολείο μέσα σε Κουτί για 40 μαθητές

Τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μια τραγική κατάσταση, όπως μια φυσική καταστροφή ή έναν πόλεμο, χρειάζονται άμεσα μια αίσθηση ομαλότητας. Η γρήγορη αποκατάσταση της εκπαίδευσης των παιδιών, είναι απαραίτητη για την ευημερία τους. Το «Σχολείο μέσα σε Κουτί», βοηθάει τα παιδιά να μορφωθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.Το δώρο σας αυτό θα εξασφαλίσει ένα προσωρινό σχολείο για τουλάχιστον 40 παιδιά σε περίοδο κρίσης.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
178.60 €