Υγεία

Ταμπλέτες Αποπαρασίτωσης για την προστασία της υγείας των παιδιών

Η κατανάλωση ακατάλληλου νερού και οι κακές συνθήκες υγιεινής, διευκολύνουν την παρουσία παράσιτων στο έντερο ενός παιδιού. Τα παράσιτα  (σκουλήκια) μπορεί να προκαλέσουν τον υποσιτισμό, την αναιμία και την επιβράδυνση της γνωστικής ικανότητας των παιδιών. Οι Ταμπλέτες Αποπαρασίτωσης προστατεύουν τα παιδιά από μια ζοφερή καθημερινότητα που προκαλούν τα παράσιτα. Το δώρο σας θα βοηθήσει 800 παιδιά να απαλλαγούν από αυτά, βελτιώνοντας την υγεία και την ευημερία τους.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
24.00 €

Κουτί Πρώτων Βοηθειών

Όταν ξεσπά μια καταστροφή ή ένας πόλεμος, οι προμήθειες είναι λίγες, οι δρόμοι έχουν κλείσει και τα νοσοκομεία είναι υπερπλήρη.  Το Κουτί Πρώτων Βοηθειών επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση από τα κέντρα υγείας με την μετακίνηση των νοσηλευτών για να φροντίσουν τα τραυματισμένα παιδιά και να «ξορκίσουν» μια θανατηφόρα λοίμωξη. Το δώρο αυτό εξασφαλίζει τα απαραίτητα εκείνα εφόδια για την προστασία ενός παιδιού σε περιπτώσεις άμεσης ανάγκης.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
26.80 €

Άλατα Ενυδάτωσης από το Στόμα για την καταπολέμηση της αφυδάτωσης των παιδιών

Η διάρροια είναι η δεύτερη κυριότερη αιτία θανάτου κατά την πρώτη παιδική ηλικία. Η οξεία διάρροια προκαλεί σοβαρή αφυδάτωση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο. Τα άλατα ενυδάτωσης είναι ένα απλό διάλυμα αλάτων και μετάλλων, που όταν αναμιγνύεται με νερό, μπορεί να ανακουφίσει τη διάρροια και την αφυδάτωση. Το δώρο σας θα εξασφαλίσει 1.000 δόσεις αλάτων ενυδάτωσης από το στόμα και θα σώσει τις ζωές εκατοντάδων παιδιών.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
74.00 €

Τεστ Ανίχνευσης του HIV για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού από τη μητέρα στο βρέφος

Κάθε μέρα, 1.000 μωρά μολύνονται από τον HIV κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του τοκετού. Με ένα γρήγορο τεστ για τον ιό, η έγκυος μητέρα μπορεί να είναι σίγουρη για την κατάσταση της υγείας της σε λίγα μόνο λεπτά – το πρώτο βήμα για την πρόληψη της μετάδοσης του θανατηφόρου ιού στο νεογέννητο παιδί της. Το δώρο σας παρέχει σε 100 εγκύους τη δυνατότητα να σώσουν τα μωρά τους από το ιό κατά τη διάρκεια της κύησης και του τοκετού.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
104.50 €

Ποδήλατο για την εύκολη μεταφορά υγειονομικού υλικού στα παιδιά

Πολλά παιδιά ζουν με τις οικογένειές τους σε απομακρυσμένες περιοχές με ελάχιστη έως καθόλου πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και σε φάρμακα. Τα ποδήλατα είναι μια οικονομική, αποτελεσματική και εύκολη στη συντήρηση λύση για τη μεταφορά των νοσηλευτών και των μαιών. Τα ποδήλατα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά επείγουσας βοήθειας όταν οι δρόμοι είναι κλειστοί ή έχουν καταστραφεί. Το δώρο σας αυτό μπορεί να μεταφέρει βοήθεια σε ένα απομακρυσμένο χωριό και να βοηθήσει τα ευάλωτα παιδιά .
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
126.10 €