Φαγητό & Συμπληρώματα Διατροφής

Σκόνη Θρεπτικών Ιχνοστοιχείων για την σωστή ανάπτυξη 4 παιδιών

Η έλλειψη των βασικών βιταμινών και των μετάλλων μπορεί να επηρεάσει τη σωματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών. Τα παιδιά που υποσιτίζονται ή βιώνουν επείγουσες ανάγκες έχουν έλλειψη των βασικών αυτών στοιχείων. Η Σκόνη Θρεπτικών Ιχνοστοιχείων εξασφαλίζει στα νέα παιδιά τις ημερήσιες ανάγκες τους σε βιταμίνες και μέταλλα, με μία ημερήσια δόση. Το δώρο σας θα εξασφαλίσει 900 δόσεις, αρκετές για τέσσερα παιδιά για 6 μήνες.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
24.00 €

Θεραπευτικό Γάλα που ενισχύει την Παιδική Επιβίωση

Υψώστε την… κούπα σας και γιορτάστε το δώρο αυτό. Το Θεραπευτικό γάλα είναι η πρώτη βοήθεια που μπορείτε να προσφέρετε για να σώσετε ένα υποσιτισμένο παιδί.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
52.40 €

Συμπληρώματα Διατροφής για υποσιτισμένα παιδιά

Μέσα από αυτό το δώρο, εξασφαλίζετε συμπληρώματα διατροφής που προστατεύουν τα υποσιτισμένα παιδιά. Ο υποσιτισμός είναι η αιτία για περισσότερους από τους μισούς παιδικούς θανάτους το χρόνο. Αυτή η θρεπτική κρέμα, με βάση το φιστίκι, καταναλώνεται απ’ ευθείας από τη συσκευασία της, ώστε να μην έρθει σε επαφή με οτιδήποτε που μπορεί να είναι μολυσμένο. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει τα βασικά ιχνοστοιχεία, τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά, απαραίτητα για υποσιτισμένα παιδιά. Το δώρο σας μπορεί να προστατεύσει 50 παιδιά από τις συνέπειες του υποσιτισμού.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
54.60 €

Άλατα Ενυδάτωσης από το Στόμα για την καταπολέμηση της αφυδάτωσης των παιδιών

Η διάρροια είναι η δεύτερη κυριότερη αιτία θανάτου κατά την πρώτη παιδική ηλικία. Η οξεία διάρροια προκαλεί σοβαρή αφυδάτωση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο. Τα άλατα ενυδάτωσης είναι ένα απλό διάλυμα αλάτων και μετάλλων, που όταν αναμιγνύεται με νερό, μπορεί να ανακουφίσει τη διάρροια και την αφυδάτωση. Το δώρο σας θα εξασφαλίσει 1.000 δόσεις αλάτων ενυδάτωσης από το στόμα και θα σώσει τις ζωές εκατοντάδων παιδιών.
περισσότερες πληροφορίες...
επιλέξτε
74.00 €