Σκόνη Θρεπτικών Ιχνοστοιχείων για την σωστή ανάπτυξη 4 παιδιών

201

Η έλλειψη των βασικών βιταμινών και των μετάλλων μπορεί να επηρεάσει τη σωματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών. Τα παιδιά που υποσιτίζονται ή βιώνουν επείγουσες ανάγκες έχουν έλλειψη των βασικών αυτών στοιχείων. Η Σκόνη Θρεπτικών Ιχνοστοιχείων εξασφαλίζει στα νέα παιδιά τις ημερήσιες ανάγκες τους σε βιταμίνες και μέταλλα, με μία ημερήσια δόση. Το δώρο σας θα εξασφαλίσει 900 δόσεις, αρκετές για τέσσερα παιδιά για 6 μήνες.


Αυτό το δώρο είναι 900 φορές καλύτερο. Η θρεπτική αυτή σκόνη συμπληρώνει οποιοδήποτε ημερήσιο γεύμα και εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποσότητα βιταμινών και ιχνοστοιχείων για ένα μικρό παιδί.

Ο οξύς παιδικός υποσιτισμός είναι ένας σιωπηλός δολοφόνος. Όταν αυτό το μικρό φακελάκι με την ειδικά σχεδιασμένη σκόνη προστίθεται στη τροφή ενός παιδιού, αυτό θα προσθέσει τις απαραίτητες βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά στο διαιτολόγιο των ευάλωτων παιδιών, θα βελτιώσει ριζικά την ικανότητά τους να επιβιώσουν και να ευημερήσουν και θα τα προστατεύσει από τον υποσιτισμό.

Αγοράζοντας αυτό το δώρο, εξασφαλίζεται 900 δόσεις θεραπευτικής σκόνης για τη σωστή διατροφή 4 παιδιών για 6 μήνες.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Στο Νεπάλ, η UNICEF συνεργάζεται με την κυβέρνηση για την ενίσχυση της διατροφής με την Σκόνη Θρεπτικών Ιχνοστοιχείων καθώς και την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με αυτή.
Πολλές μητέρες, δεν γνώριζαν ότι με την περιορισμένη διατροφή των παιδιών τους, με ρύζι και όσπρια, τα παιδιά δεν ελάμβαναν τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα. Με τη χρήση της σκόνης αυτής, οι μητέρες έγιναν οι ίδιες μάρτυρες της αλματώδους βελτίωσης της υγείας των παιδιών τους. 

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 24.00 €