Ταμπλέτες για τον καθαρισμό του νερού

240

Παγκοσμίως, 783 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλές πόσιμο νερό. Κάθε μέρα, περισσότερα από 3.000 παιδιά πεθαίνουν από διαρροϊκές παθήσεις, ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης ακατάλληλου νερού. Οι Ταμπλέτες για τον καθαρισμό του νερού μπορεί να μετατρέψουν το βρώμικο νερό σε ασφαλές, καθαρό νερό, προλαμβάνοντας έτσι τη μόλυνση από ασθένειες όπως η διάρροια, η χολέρα ή ο τυφοειδής πυρετός, βελτιώνοντας παράλληλα την ύδρευση και την αποχέτευση. Το δώρο σας αυτό, εξασφαλίζει τις απαραίτητες ταμπλέτες για τον καθαρισμό 50 τόνων μολυσμένου νερού.Πως μπορεί κάποιος να τυλίξει για δώρο 50 λίτρα πόσιμου νερού; Μπορεί απλά, σε μορφή ταμπλέτας. Οι Ταμπλέτες για τον καθαρισμό του νερού είναι απλές, αποτελεσματικές και ελαφριές στη μεταφορά και εξασφαλίζουν στα παιδιά ασφαλές και πόσιμο νερό.
Το νερό είναι ζωή! Δυστυχώς όμως,  το ακατάλληλο  νερό μπορεί να επιφέρει το θάνατο. Αρρώστιες ή ασθένειες όπως η χολέρα ή ο τύφος, εξαπλώνονται ταχύτατα με τη χρήση ή την κατανάλωση ακατάλληλου νερού.    Κάθε ταμπλέτα μπορεί να καθαρίσει περισσότερο από 3,8 λίτρα βρώμικου νερού, καθιστώντας το ασφαλές για κατανάλωση, αποτρέποντας έτσι την εξάπλωση ασθενειών.

Αυτή η απλή, ζωτικής σημασίας, ευγενική χειρονομία δώρου, εξασφαλίζει την αποστολή 10.000 ταμπλετών για την προστασία εκατοντάδων παιδιών από ασθένειες.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Σε μεγάλες περιοχές στο Καμερούν, οι οικογένειες έχουν ελλιπή πρόσβαση σε κατάλληλο νερό. Το 2010, οι πλημμύρες και η επιδημία χολέρας επιδείνωσαν την κατάσταση για πολλές οικογένειες στο βόρειο τμήμα της χώρας. Σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό των προσφύγων από το γειτονικό Τσαντ και την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, η αύξηση του πληθυσμού δημιούργησε μεγαλύτερη αβεβαιότητας.
Η επιδημία χολέρας γρήγορα εξαπλώθηκε στις οκτώ από τις δέκα περιοχές του Καμερούν. Η UNICEF ανταποκρίθηκε άμεσα στις 72 από τις περισσότερο πληγείσες κοινότητες, με την παροχή ταμπλέτων για τον καθαρισμό του νερού για την πρόληψη λοιμώξεων, ενώ βοήθησε και στη βελτίωση της υδροδότησης και της αποχέτευσης. Κατά τη διάρκεια της επιχείρηση αυτής, πενήντα χιλιάδες οικογένειες έλαβαν ταμπλέτες για τον καθαρισμό του νερού. Έγιναν επίσης μεγάλες εκστρατείες ευαισθητοποίησης σχετικά με τους κινδύνους εξάπλωσης της χολέρας και χτίστηκαν νέες κοινοτικές τουαλέτες για να βελτιωθούν οι συνθήκες υγιεινής στις πληγείσες περιοχές.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 41.80 €