Ψυγείο για την ασφαλή μεταφορά εμβολίων

219

Το δώρο σας εξασφαλίζει 2 ψυγεία μεταφοράς εμβολίων, για να φτάσουν με ασφάλεια στα παιδιά που πρέπει να εμβολιαστούν. Οι ορεινές περιοχές, οι χωματόδρομοι, τα ποτάμια και η υπερβολική ζέστη, αποτελούν εμπόδια στην ασφαλή μεταφορά των εμβολίων στα παιδιά. Χάρη στο ειδικό αυτό ψυγείο μπορούμε να μεταφέρουμε σωτήρια εμβόλια στα παιδιά, προστατευμένα από τη θερμότητα κατά τη μεταφορά τους, με τα πόδια, με ποδήλατο ή ακόμη και με βάρκα.


Το ψυγείο μεταφοράς εμβολίων, εξασφαλίζει το χαμόγελο σε πολλά παιδικά πρόσωπα, για πολλά χρόνια, καθώς περιέχει σωτήριες δόσεις εμβολίων που θα προστατέψουν την υγεία τους από ασθένειες όπως η πολιομυελίτιδα, η ιλαρά ή ο τέτανος.
Αυτό το μικρό ψυγείο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εξασφαλίζει τη σωστή θερμοκρασία και τις κατάλληλες συνθήκες μεταφοράς του πολύτιμου περιεχομένου του. Διατηρώντας τις δόσεις εμβολίων σε καλή κατάσταση, οι υγειονομικοί μπορούν εύκολα να φτάσουν και στα πιο δύσβατα σημεία μιας περιοχής και να εμβολιάσουν τα παιδιά.

Με το δώρο σας προσφέρετε 2 ψυγεία μεταφοράς εμβολίων για να εμβολιαστούν τα παιδιά. 
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Στις παραγκουπόλεις του Τζαλαλαμπάντ, στο Αφγανιστάν, η απουσία της δημόσιας ασφάλειας, σε συνδυασμό με τα κακά συστήματα επικοινωνίας και μεταφοράς, αναγκάζουν πολλές οικογένειες και τα παιδιά τους, να παραμένουν στα σπίτια τους και ουσιαστικά να χάνουν τις υπηρεσίες υγείας. Μέσω μιας εκστρατείας εμβολιασμού από γυναίκες εθελοντές, η UNICEF κατάφερε να προσεγγίσει τα μικρά παιδιά, μέσα στα σπίτια τους. Οι δόσεις εμβολίων μεταφέρθηκαν πόρτα-πόρτα με τα ψυγεία συντήρησης εμβολίων και χάρη στο θάρρος και τη θέληση των εθελοντών υγειονομικών. Μέχρι το 2011, δέκα εκατομμύρια παιδιά εμβολιάστηκαν κατά του ιού της πολιομυελίτιδας, σε μία εκστρατεία που διήρκησε τέσσερα χρόνια, στο Αφγανιστάν.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 35.20 €