Φάρμακα για την θεραπεία των παιδιών από την Ελονοσία

061

Η Ελονοσία είναι η τρίτη στη σειρά κυριότερη αιτία θανάτου των παιδιών παγκοσμίως. Το 90% των θανάτων αυτών, είναι στην Αφρική. Ωστόσο η ασθένεια είναι προλαμβανόμενη και θεραπεύσιμη. Εάν μέσα στο πρώτο 24ωρο ο ασθενής  λάβει την απαραίτητη θεραπεία, τότε μπορεί να επιβιώσει. Η προσφορά σας, με την επιλογή αυτού του εμπνευσμένου δώρου, θα εξασφαλίσει σε 30 παιδιά την απαραίτητη θεραπεία, που θα προστατεύσει τη ζωή και την υγεία τους.


Έχετε διαλέξει ποτέ ένα αντίστοιχο δώρο που να σημαίνει τόσα, σε τόσα πολλά παιδιά, με τόσο μικρό κόστος; Τα φάρμακα για τη θεραπεία της Ελονοσίας,  εξασφαλίζουν την πλήρη ανάκαμψη της υγείας των παιδιών, προστατεύοντάς τα από εξασθένηση της ανάπτυξής τους, ακόμα και από το θάνατο.

Η ελονοσία είναι μια διαρκής απειλή για πάρα πολλά παιδιά. Ζωτικής σημασίας είναι η δυνατότητα πρόσβασης στην απαραίτητη θεραπεία, μέσα στις πρώτες 24 ώρες, από τη στιγμή που ένα παιδί μολυνθεί.

Η προσφορά σας, με την επιλογή αυτού του εμπνευσμένου δώρου, θα εξασφαλίσει σε 30 παιδιά την απαραίτητη θεραπεία, που θα προστατεύσει τη ζωή και την υγεία τους, όταν τη χρειαστούν.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Στη Ζάμπια, η θνησιμότητα από την ελονοσία μειώθηκε στο μισό μεταξύ του 2000 και του 2010, με την υιοθέτηση μιας τριπλής προσέγγισης της νόσου.
Η κυβέρνηση παρουσίασε νέα φάρμακα για τη θεραπεία κατά της ελονοσίας στο σύστημα υγείας, καθώς η παλαιότερη δεν είχε αποτελέσματα. Περιελάμβανε, επίσης τη μαζική διανομή των ειδικών κουνουπιέρων αλλά και τον ψεκασμό με εντομοκτόνα των πιο ευάλωτων περιοχών.
Για να εξασφαλίσει ότι τα παιδιά και οι έγκυες γυναίκες λάμβαναν την καλύτερη δυνατή θεραπεία, το πρόγραμμα στη Ζάμπια περιελάμβανε την εκπαίδευση των υγειονομικών υπαλλήλων  και εργαζόμενων σε κέντρα υγείας σε θέματα διάγνωσης και θεραπείας, στη σωστή χρήση των φαρμάκων για την ασθένεια, στη βελτίωση της διαδικασίας παραπομπής των ασθενών και στην καλύτερη παρακολούθηση της ασθένειας σε κοινοτικό επίπεδο.
 

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 27.00 €