Εμβόλια κατά του Τετάνου για την προστασία των μητέρων και των βρεφών

154

Ο τέτανος είναι μια δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια και είναι μία από τις μεγαλύτερες απειλές για την υγεία τόσο για τις μητέρες, όσο για τα μωρά που γεννιούνται στο σπίτι, μακριά από τις υπηρεσίες υγείας. Το εμβόλιο κατά του τετάνου παρέχει προστασία στις μητέρες, για πέντε χρόνια, και προστατεύει τα παιδιά κατά τους πρώτους κρίσιμους μήνες της ζωής τους. Το δώρο σας εξασφαλίζει 400 δόσεις  εμβολίου για την προστασία των μητέρων και των βρεφών τους.


Ένα δώρο που θα πονέσει λίγο στην αρχή, αλλά στη συνέχεια, θα βοηθήσει αρκετά. Τα εμβόλια τετάνου θα εξαλείψουν μία από τις μεγαλύτερες απειλές των μητέρων και των νεογέννητων μωρών τους.
Σε πολλές χώρες, τα μωρά γεννιούνται σε δύσκολες και ανθυγιεινές συνθήκες, θέτοντας σε κίνδυνο τις ίδιες τις μητέρες και τα μωρά τους, από ένα πλήθος θανατηφόρων λοιμώξεων. Ο μητρικός και νεογνικός τέτανος είναι μια από τις συχνότερες τέτοιες συνέπειες. Αλλά οι θάνατοι αυτοί  μπορεί εύκολα να προληφθούν, με την ανοσοποίηση των μητέρων, με το εμβόλιο τετάνου.

Επιλέγοντας το δώρο αυτό, παρέχετε 400 δόσεις εμβολίων Τετάνου για την προστασία των μητέρων και των βρεφών τους.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Χάρη στις εκστρατείες εμβολιασμού, όλο και περισσότερες χώρες κηρύσσονται "ελεύθερες" από τον μητρικό και νεογνηκό τέτανο. Το 2010, η Μιανμάρ έγινε η δεύτερη χώρα στην ανατολική Ασία, μετά το Βιετνάμ, που πέτυχε το αξιοθαύμαστο αυτό επίτευγμα.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 40.00 €