Εμβόλια κατά της Ιλαράς για την προστασία των παιδιών

163

Η ιλαρά ευθύνεται για το θάνατο περισσοτέρων από 600 παιδιών την ημέρα, σε όλο τον κόσμο. Εκείνα δε, που καταφέρνουν να επιβιώσουν της ασθένειας, μπορεί να μείνουν με μόνιμη αναπηρία, όπως τύφλωση ή άλλες εγκεφαλικές βλάβες. Οι θάνατοι αυτοί καθώς και οι αναπηρίες μπορούν να αποφευχθούν εύκολα και με ασφάλεια μέσω του εμβολίου κατά της ιλαράς. Το δώρο σας αυτό θα εξασφαλίσει τα απαραίτητα εμβόλια για την προστασία 100 παιδιών από την ασθένεια αυτή.


Το δώρο αυτό είναι το πιο πολύτιμο από τα Εμπνευσμένα δώρα μας. Το εμβόλιο κατά της ιλαράς προστατεύει τη ζωή των παιδιών από μία ασθένεια, που "θερίζει" τη ζωή 600 παιδιών κάθε ημέρα.
Η Ιλαρά πλήττει το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού με κίνδυνο μόνιμης νοητικής και σωματικής αναπηρίας. Στερεί τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών το χρόνο. Το εμβόλιο κατά της Ιλαράς είναι μια απλή λύση για να σταματήσει η εξάπλωση της ασθένειας, αποτελεί δε ένα εμπνευσμένο δώρο για τα παιδιά, που είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός τους. 

Επιλέξτε αυτό το δώρο για να βοηθήσετε 100 παιδιά να προστατευτούν από τη θανατηφόρο αυτή ασθένεια. 

 

Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!

Τα παιδιά στο Μπαγκλαντές έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματα της UNICEF και μέσω της μεγαλύτερης εκστρατείας εμβολιασμού κατά της ιλαράς, που έχει πραγματοποιηθεί παγκοσμίως. Το 2010, εμβολιάστηκαν περισσότερα από 20 εκατομμύρια παιδιά στο Μπαγκλαντές, μέσω μιας επαναληπτικής εκστρατείας εμβολιασμού των παιδιών. Η πρώτη εκστρατεία είχε πραγματοποιηθεί το 2005-2006, όπου τότε είχαν λάβει μέρος 38 εκατομμύρια παιδιά.
Είναι μια συντονισμένη πρωτοβουλία επαναληπτικής δράσης για την εξάλειψη της ασθένειας. Λόγω αυτών των πρωτοβουλιών, τα κρούσματα της ασθένειας σήμερα στην χώρα, είναι μονοψήφια.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 32.00 €