Πακέτο Δημιουργικής Ανάπτυξης για μικρά παιδιά

060

Οι φυσικές καταστροφές και οι εμπόλεμες συρράξεις επηρεάζουν σημαντικά την ανάπτυξη των μικρών παιδιών. Το πακέτο αυτό περιέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό, που βοηθάει τους λειτουργούς να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να μάθουν, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Το δώρο σας θα εξασφαλίσει σε 50 παιδιά αρκετά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια καθώς και προμήθειες για ασφαλές νερό και υγιεινή, κυρίως όμως θα τους προσφέρει μια αίσθηση ομαλότητας ακόμη και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Το χαμόγελο ενός παιδιού είναι ένα ανεκτίμητο δώρο. Με τη προσφορά του δώρου αυτού, θα κάνετε 50 παιδιά, που βιώνουν τις τραγικές συνέπειες φυσικών καταστροφών ή εμπόλεμων συρράξεων, να σας χαρίσουν το μεγαλύτερο χαμόγελό τους.

Κάθε παιδί αξίζει μια παιδική ηλικία γεμάτη με παιχνίδι, δημιουργικότητα και χαμόγελα. Το παιχνίδι είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη κατά την πρώιμη παιδική ηλικία, είναι το θεμέλιο για τη μετέπειτα μόρφωση και κοινωνικοποίηση  των παιδιών. Ο εξοπλισμός της UNICEF είναι ένας «παράδεισος» από 37 προσεγμένα παιχνίδια και άλλα εργαλεία μάθησης που θα τονώσουν, θα ψυχαγωγήσουν και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των παιδιών σε κίνδυνο.

Αυτό το διασκεδαστικό και συνάμα σημαντικό εμπνευσμένο δώρο, διαθέτει όλα εκείνα τα είδη, απλό μπλοκ ζωγραφικής και μολύβια μέχρι πάζλ και κούκλες, αλλά και είδη για νερό και υγιεινή, για να προστατεύσουν τα παιδιά από ασθένειες που σχετίζονται με το νερό.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Οι συνέπειες των συγκρούσεων στη Λιβύη είναι βαθύτερες. Στη πόλη Misrata, οι βομβαρδισμοί και οι ελεύθεροι σκοπευτές, κάνουν τους δρόμους επικίνδυνους για τα παιδιά, που παραμένουν στο σπίτι, καθώς η βία εντείνεται. Άλλα παιδιά έχουν μετακινηθεί μαζί με τους γονείς τους στους καταυλισμούς προσφύγων,  κατά μήκος των συνόρων με την Τυνησία ή στην Αίγυπτο.
Η UNICEF παρέδωσε τα ειδικά πακέτα Δημιουργικής Απασχόλησης των παιδιών, ώστε να δημιουργήσει φιλικούς χώρους και να υποστηρίξει τα παιδιά που η ζωή τους έχει ξεριζωθεί. Εκπαίδευσε επίσης εθελοντές, μητέρες και υγειονομικούς, για να παρέχουν την ψυχοκοινωνική και ψυχαγωγική υποστήριξη σε παιδιά με ανάγκη.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 178.30 €