Σχολείο μέσα σε Κουτί για 40 μαθητές

098

Τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μια τραγική κατάσταση, όπως μια φυσική καταστροφή ή έναν πόλεμο, χρειάζονται άμεσα μια αίσθηση ομαλότητας. Η γρήγορη αποκατάσταση της εκπαίδευσης των παιδιών, είναι απαραίτητη για την ευημερία τους. Το «Σχολείο μέσα σε Κουτί», βοηθάει τα παιδιά να μορφωθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.Το δώρο σας αυτό θα εξασφαλίσει ένα προσωρινό σχολείο για τουλάχιστον 40 παιδιά σε περίοδο κρίσης.

Είναι ένα δώρο που δεν θα το να ξεχάσουν ποτέ! Το πρωτοπόρο «Σχολείο μέσα σε Κουτί» της UNICEF, παρέχει όλα τα απαραίτητα για τη λειτουργία ενός προσωρινού σχολείου για 40 μαθητές, σε δύσκολες συνθήκες. Η εκπαίδευση είναι το μέσο που μπορεί να αλλάξει τη ζωή των παιδιών και να σπάσει το φαύλο κύκλο της φτώχειας που παγιδεύει το μέλλον και τα όνειρα πολλών παιδιών. Εξασφαλίζει στα παιδιά την ομαλότητα και την ασφάλεια. Συχνά όμως τα σχολεία δεν είναι διαθέσιμα λόγω των κρίσεων, των συρράξεων ή της έλλειψης πόρων. Γι’ αυτό το «Σχολείο μέσα σε Κουτί» παρέχει στο δάσκαλο όσα χρειάζεται για να δημιουργήσει ένα μικρό σχολείο, ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες περιοχές. Αυτό το ιδιαίτερα πλούσιο και καινοτόμο δώρο περιέχει βιβλία, μολύβια, γόμες, ψαλίδια ακόμη και ηλιακό ραδιόφωνο, ενώ το καπάκι του αλουμινένιου κουτιού λειτουργεί σαν μαυροπίνακας.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πλημμύρων του 2010 στο Πακιστάν, καταστράφηκαν περίπου 10.000 σχολεία. Μέσα σε λίγες εβδομάδες η UNICEF κατάφερε να λειτουργήσει εκατοντάδες προσωρινά κέντρα εκμάθησης και ψυχαγωγίας, στις πληγείσες περιοχές, στην προσπάθειά της να βοηθήσει τα παιδιά, που βίωναν ένα μεγάλο ψυχικό κλονισμό. Το «Σχολείο μέσα σε κουτί», εκτός από τα βασικά σχολικά είδη, όπως τετράδια, μολύβια, γόμες, ψαλιδάκια, περιλαμβάνει επίσης ένα ξύλινο ρολόι διδασκαλίας, πλαστικούς κύβους για αριθμητική, κουρδιστό ηλιακό ραδιόφωνο και τρεις πλαστικοποιημένες αφίσες, για αλφάβητο, για αριθμητική και για πολλαπλασιασμό. Το καπάκι του χρησιμοποιείται και ως μαυροπίνακας όταν βαφτεί με το ειδικό χρώμα που συμπεριλαμβάνεται.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 178.60 €