Κουνουπιέρες που προστατεύουν τη ζωή των παιδιών

986

Η ελονοσία, που προκαλείται από το τσίμπημα ενός κουνουπιού, είναι η κύρια αιτία θανάτου των παιδιών στην Αφρική, καθώς αφαιρεί τη ζωή ενός παιδιού κάθε 30". Μια απλή κουνουπιέρα, εμποτισμένη με εντομοαπωθητικό, είναι η πρώτη και καλύτερη γραμμή άμυνας για την προστασία της ζωής των παιδιών. Με το δώρο σας αυτό, προσφέρετε 4 τέτοιες κουνουπιέρες σε παιδιά, για την αποφυγή θανατηφόρων τσιμπημάτων.


Αυτό το δώρο είναι τόσο απλό, αλλά πραγματικά σωτήριο. Οι κουνουπιέρες προστατεύουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους από την ελονοσία.

Σε πολλές περιοχές του κόσμου, τα κουνούπια είναι φορείς της ελονοσίας, μιας δυνητικά θανατηφόρου ασθένειας.  Εκατομμύρια άτομα μολύνονται κάθε χρόνο, από ένα απλό τσίμπημα κουνουπιού. Τα παιδιά δε, είναι ιδιαίτερα ευάλωτα. Οι κουνουπιέρες εμποτίζονται με εντομοαπωθητικό και παρέχουν ένα ασφαλές πεδίο για τα παιδιά και τις μητέρες τους, ενώ παράλληλα απωθούν και άλλα έντομα.

Η προσφορά σας εξασφαλίζει 4 κουνουπιέρες για την προστασία των παιδιών και των μητέρων τους από την ελονοσία.

Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Στη Ζάμπια, η θνησιμότητα από την ελονοσία μειώθηκε στο μισό μεταξύ του 2000 και του 2010, με την υιοθέτηση μιας τριπλής προσέγγισης της νόσου.
Η κυβέρνηση παρουσίασε νέα φάρμακα για τη θεραπεία κατά της ελονοσίας στο σύστημα υγείας, καθώς η παλαιότερη δεν είχε αποτελέσματα. Περιελάμβανε, επίσης τη μαζική διανομή των ειδικών κουνουπιέρων αλλά και τον ψεκασμό με εντομοκτόνα των πιο ευάλωτων περιοχών.
Για να εξασφαλίσει ότι τα παιδιά και οι έγκυες γυναίκες λάμβαναν την καλύτερη δυνατή θεραπεία, το πρόγραμμα στη Ζάμπια περιελάμβανε την εκπαίδευση των υγειονομικών υπαλλήλων  και εργαζόμενων σε κέντρα υγείας σε θέματα διάγνωσης και θεραπείας, στη σωστή χρήση των φαρμάκων για την ασθένεια, στη βελτίωση της διαδικασίας παραπομπής των ασθενών και στην καλύτερη παρακολούθηση της ασθένειας σε κοινοτικό επίπεδο.
 

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 9.65 €