Ποδήλατο για την εύκολη μεταφορά υγειονομικού υλικού στα παιδιά

208

Πολλά παιδιά ζουν με τις οικογένειές τους σε απομακρυσμένες περιοχές με ελάχιστη έως καθόλου πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και σε φάρμακα. Τα ποδήλατα είναι μια οικονομική, αποτελεσματική και εύκολη στη συντήρηση λύση για τη μεταφορά των νοσηλευτών και των μαιών. Τα ποδήλατα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά επείγουσας βοήθειας όταν οι δρόμοι είναι κλειστοί ή έχουν καταστραφεί. Το δώρο σας αυτό μπορεί να μεταφέρει βοήθεια σε ένα απομακρυσμένο χωριό και να βοηθήσει τα ευάλωτα παιδιά .


Είναι μια ευκαιρία για να εντυπωσιάσετε πραγματικά, κάνοντας δώρο ένα ποδήλατο. Αλλά περισσότερο εντυπωσιακό είναι ότι με το δώρο σας αυτό θα προστατέψετε, θα σώσετε και θα επενδύσετε στη ζωή των παιδιών.

Τα ποδήλατα για τη μεταφορά και παροχή υγειονομικού υλικού, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος των προγραμμάτων της UNICEF. Είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε ότι οι υγειονομικοί υπάλληλοι, τα εμβόλια και το απαραίτητο υγειονομικό υλικό θα φτάσει στα παιδιά που έχουν ανάγκη ακόμη και στις πιο δυσπρόσιτες κοινότητες.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Σε περιοχή της βορειοδυτικής Ακτής του Ελεφαντοστού, η UNICEF και η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεργάζονται για την ενίσχυση των υποδομών υγείας και των μεταφορών, που λόγω των  μεγάλων πολιτικών διαμαχών στη χώρα, καταρρέουν. Τα τελευταία χρόνια το πρόγραμμα αυτό ανοικοδομεί τις εγκαταστάσεις υγείας και εκπαιδεύει τους υγειονομικούς και τις μαίες, φέρνοντας τις απαραίτητες αυτές υπηρεσίες σε λειτουργία, στην περιοχή.
Για να εξασφαλίσουν υπηρεσίες υγείας ακόμη και στις οικογένειες που κατοικούν μακριά από τις τοπικές κλινικές, το πρόγραμμα έχει διανείμει σχεδόν 3.000 ποδήλατα σε εθελοντές και σε νοσηλευτές. Το προσωπικό πλέον επισκέπτεται δύο φορές την εβδομάδα τα απομακρυσμένα χωριά, χρησιμοποιώντας τα ποδήλατα και παρέχει τόσο θεραπεία όσο και τις απαραίτητες προμήθειες. Ευαισθητοποιούν, επίσης, τους κατοίκους πάνω σε θέματα υγείας και ενημερώνουν τα κέντρα υγείας σχετικά με περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών. Αυτές οι εβδομαδιαίες επισκέψεις δημιουργούν μια σχέση επικοινωνίας μεταξύ των κοινοτήτων και των κέντρων υγείας, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες και στις πιο απομακρυσμένες αγροτικές περιοχές.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 126.10 €