Βαλιτσάκι για Μαίες για την ασφαλή γέννηση των βρεφών

ΒΜ

Το 80% των μητρικών θανάτων προκαλούνται από επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. Το 50% των θανάτων των νεογνών λαμβάνουν χώρα μέσα στις πρώτες 24 ώρες από τον τοκετό. Ωστόσο, οι περισσότεροι μητρικοί και νεογνικοί θάνατοι μπορούν να προληφθούν αν κατά τη διάρκεια του τοκετού παρευρίσκονται ειδικευμένοι νοσηλευτές. Με το δώρο σας αυτό, εξασφαλίζετε σε μια μαιευτική πτέρυγα, τα απαραίτητα φάρμακα, τις προμήθειες και τα εργαλεία για τον ασφαλή τοκετό 50 βρεφών.


Ένα ανεκτίμητο δώρο, για να γιορτάσουμε τον ερχομό μιας νέας ζωής.
Το βαλιτσάκι αυτό έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ασφαλή γέννηση 50 μωρών.

Το Βαλιτσάκι για Μαίες περιέχει τα απαραίτητα φάρμακα, τις ανανεώσιμες προμήθειες, τον ιατρικό εξοπλισμό, και τον εξοπλισμό αποστείρωσης και ανάνηψης για την υποστήριξη των εκπαιδευμένων νοσοκόμων και μαιών για την ασφαλή γέννηση μέχρι και 50 βρεφών.

Αυτό το αξιόλογο και γενναιόδωρο δώρο είναι πραγματικά το πιο πολύτιμο που μπορείτε να προσφέρετε.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Η παραδοσιακά δυσμενέστερη θέση της γυναίκας στο Νίγηρα είχε ως αποτέλεσμα ορισμένες από τις μεγαλύτερες ανισότητες στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης μεταξύ ανδρών και γυναικών, που έχουν καταγραφεί γενικότερα. Μία στις επτά γυναίκες στο Νίγηρα πεθαίνουν λόγω των επιπλοκών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού, που αποτελεί το υψηλότερο ποσοστό μητρικής θνησιμότητας σε όλο τον κόσμο.
Χάρη στις παρεμβάσεις της UNICEF, που είχαν στόχο τη βελτίωση της προγεννητικής και μητρικής φροντίδας για τις γυναίκες, οι αρνητικές αυτές στατιστικές έχουν αντιστραφεί.  Σήμερα, περισσότερα από 2.400 κοινοτικά κέντρα υγείας λειτουργούν στο Νίγηρα με την υποστήριξη της UNICEF. Εκατοντάδες γιατροί, νοσηλευτές και μαίες έχουν εκπαιδευτεί, ενώ τα Βαλιτσάκια Μαιών έχουν διανεμηθεί σε όλη τη χώρα.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 1875.50 €