Τεστ Ανίχνευσης του HIV για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού από τη μητέρα στο βρέφος

403

Κάθε μέρα, 1.000 μωρά μολύνονται από τον HIV κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του τοκετού. Με ένα γρήγορο τεστ για τον ιό, η έγκυος μητέρα μπορεί να είναι σίγουρη για την κατάσταση της υγείας της σε λίγα μόνο λεπτά – το πρώτο βήμα για την πρόληψη της μετάδοσης του θανατηφόρου ιού στο νεογέννητο παιδί της. Το δώρο σας παρέχει σε 100 εγκύους τη δυνατότητα να σώσουν τα μωρά τους από το ιό κατά τη διάρκεια της κύησης και του τοκετού.


Αυτό είναι το σημαντικότερο δώρο που μπορείτε να χαρίσετε. Ένα σετ ανίχνευσης του HIV δίνει σε μια έγκυο και στο μωρό της την ευκαιρία για μια υγιέστερη ζωή.

Σχεδόν κάθε λεπτό της ημέρας, ένα μωρό γεννιέται με τον ιό HIV, που περνά από τη μητέρα τους κατά τη διάρκεια της κύησης ή του τοκετού.  Το τεστ  ανίχνευσης του HIV μπορεί να μειώσει αυτό τον αριθμό. Όταν μια μητέρα γνωρίζει την κατάστασή της, παίρνει τα απαραίτητα φάρμακα ώστε να μειώσει την πιθανότητα μετάδοσης του ιού στο μωρό της, σε λιγότερο από 1 στις 50. Παράλληλα, και εκείνη λαμβάνει την απαραίτητη θεραπεία για την υγεία της.

Με αυτό το δώρο, προσφέρετε τα απαραίτητα τεστ σε 100 έγκυες μητέρες και ουσιαστικά βοηθάτε να γεννηθούν περισσότερα μωράκια ελεύθερα από τον HIV.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Το 2001, το καταγεγραμμένο ποσοστό του ιού του HIV μεταξύ των ενηλίκων στην Μπουρκίνα Φάσο ήταν 6,5%. Το 2009 ο αριθμός αυτός έφτανε μόλις στο 1,2%.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 104.50 €