Ταμπλέτες Αποπαρασίτωσης για την προστασία της υγείας των παιδιών

360

Η κατανάλωση ακατάλληλου νερού και οι κακές συνθήκες υγιεινής, διευκολύνουν την παρουσία παράσιτων στο έντερο ενός παιδιού. Τα παράσιτα  (σκουλήκια) μπορεί να προκαλέσουν τον υποσιτισμό, την αναιμία και την επιβράδυνση της γνωστικής ικανότητας των παιδιών. Οι Ταμπλέτες Αποπαρασίτωσης προστατεύουν τα παιδιά από μια ζοφερή καθημερινότητα που προκαλούν τα παράσιτα. Το δώρο σας θα βοηθήσει 800 παιδιά να απαλλαγούν από αυτά, βελτιώνοντας την υγεία και την ευημερία τους.Ένα μικρό δώρο με μεγάλο αντίκτυπο.
Οι ταμπλέτες Αποπαρασίτωσης είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές για την πρόληψη λοιμώξεων που προκαλούνται από μικροσκοπικά παράσιτα του εντέρου, προκαλώντας προβλήματα στην υγεία των παιδιών.

Τα παράσιτα αυτά (μικρά σκουλήκια που μεγαλώνουν στο έντερο) σπάνια μπορούν να αποβούν θανατηφόρα, αλλά μπορούν να παραμείνουν χωρίς διάγνωση για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκαλώντας μια σειρά από προβλήματα υγείας στο παιδί, μερικά απ' αυτά αρκετά σοβαρά, όπως ο υποσιτισμός και η αναιμία. Μακροπρόθεσμα, μπορεί να επιβραδύνουν την ανάπτυξη ενός παιδιού. Μπορούν επίσης να υποβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής του.

Αυτό το μικρό δώρο θα προστατέψει 800 παιδιά από αυτή την «κρυφή» απειλή.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Η Αγκόλα είναι μια χώρα που διεξήγαγε πολυετείς εκστρατείες αποπαρασίτωσης σε δημοτικά σχολεία, και στις 18 επαρχίες της, καλύπτοντας πάνω από το 93% των παιδιών στη χώρα.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 24.00 €