Κουτί Πρώτων Βοηθειών

020

Όταν ξεσπά μια καταστροφή ή ένας πόλεμος, οι προμήθειες είναι λίγες, οι δρόμοι έχουν κλείσει και τα νοσοκομεία είναι υπερπλήρη.  Το Κουτί Πρώτων Βοηθειών επιτρέπει την άμεση ανταπόκριση από τα κέντρα υγείας με την μετακίνηση των νοσηλευτών για να φροντίσουν τα τραυματισμένα παιδιά και να «ξορκίσουν» μια θανατηφόρα λοίμωξη. Το δώρο αυτό εξασφαλίζει τα απαραίτητα εκείνα εφόδια για την προστασία ενός παιδιού σε περιπτώσεις άμεσης ανάγκης.


Ένα δώρο που κάθε μητέρα θα ενέκρινε. Σε κάθε σπίτι είναι απαραίτητο ένα κουτί με όλα εκείνα τα υλικά για την παροχή πρώτων βοηθειών, όταν όμως ζεις σε μια δυσπρόσιτη περιοχή, ένα τέτοιο κουτί μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο.

Τα παιδιά σε όλο τον κόσμο, χτυπούν. Σε περιοχές όμως που η πιο απλή ιατρική φροντίδα είναι δυσεύρετη, ένα μικρό τραύμα μπορεί να εξελιχθεί σε παρατεταμένη ή ακόμη και θανατηφόρα μόλυνση. Αυτό το Κουτί Πρώτων Βοηθειών παρέχει το βασικό ιατρικό υλικό για άμεση θεραπεία, για τη σταθεροποίηση πιο σοβαρών τραυμάτων και για την ανακούφιση των παιδιών από τον πόνο.   

Το δώρο σας περιλαμβάνει επιδέσμους, γάζες, παραμάνες, σαπούνι, ισοθερμική κουβέρτα επιβίωσης, πετσέτα, λαβίδες, νυστέρι, ασπιρίνες, διάλυμα ιωδίου, αλοιφή ματιών, γάντια και αυτοκόλλητη ταινία, όλα μέσα σε ένα εύχρηστο σακίδιο.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Με το ξέσπασμα των βίαιων συγκρούσεων μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης στη Λιβύη, τον Απρίλιο του 2011, η πόλη της Μισράτα ήταν ένα από τα επίκεντρα των συγκρούσεων. Ο αριθμός των παιδιών θυμάτων ήταν τραγικά μεγάλος. Οι δρόμοι που οδηγούσαν στην πόλη έκλεισαν, κόβοντας κάθε δίοδο για τον εφοδιασμό της με ζωτικής σημασίας φάρμακα και χειρουργικό εξοπλισμό. Τις αμέσως επόμενες ημέρες, η UNICEF και οι συνεργάτες της ήταν σε θέση να παρέχουν το απαραίτητο υλικό άμεσης βοήθειας, συμπεριλαμβανομένων των κουτιών πρώτων βοηθειών, του χειρουργικού εξοπλισμού και των ειδών προσωπικής υγιεινής. Για τα κέντρα υγείας που αντιμετώπιζαν τα περιστατικά τραυματισμών και με τις προμήθειες να εξαντλούνται, τα κουτιά πρώτων βοηθειών ήταν σε θέση να υποστηρίξουν την άμεση και σωτήρια θεραπεία για τα πολλά θύματα της βίας.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 26.80 €