Άλατα Ενυδάτωσης από το Στόμα για την καταπολέμηση της αφυδάτωσης των παιδιών

121

Η διάρροια είναι η δεύτερη κυριότερη αιτία θανάτου κατά την πρώτη παιδική ηλικία. Η οξεία διάρροια προκαλεί σοβαρή αφυδάτωση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο. Τα άλατα ενυδάτωσης είναι ένα απλό διάλυμα αλάτων και μετάλλων, που όταν αναμιγνύεται με νερό, μπορεί να ανακουφίσει τη διάρροια και την αφυδάτωση. Το δώρο σας θα εξασφαλίσει 1.000 δόσεις αλάτων ενυδάτωσης από το στόμα και θα σώσει τις ζωές εκατοντάδων παιδιών.


1.000 δώρα για να σώσετε τη ζωή των παιδιών. Τα άλατα ενυδάτωσης από το στόμα αποτελούν σωτήρια λύση για παιδιά που υποφέρουν από αφυδάτωση και διάρροια.

Η οξεία διάρροια, ως αποτέλεσμα ασθενειών όπως η χολέρα, μπορεί να προκαλέσει το θάνατο ενός παιδιού μέσα σε λίγες ώρες, καθώς εξαντλεί τα υγρά και τα απαραίτητα άλατα και σάκχαρα από το μικρό του σώμα. Η διάρροια είναι η δεύτερη κατά σειρά κυριότερη αιτία θανάτων κατά την πρώτη παιδική ηλικία, ευθύνεται δηλαδή για το θάνατο περίπου 2 εκατομμυρίων παιδιών κάτω των πέντε ετών, κάθε χρόνο. Τα άλατα ενυδάτωσης από το στόμα αντικαθιστούν τα μέταλλα και τα άλατα, ώστε να βοηθήσουν στη θεραπεία των παιδιών.

Το δώρο σας θα εξασφαλίσει 1.000 δόσεις αυτής της σωτήριας λύσης και θα ανακουφίσει τα βασανισμένα από τη διάρροια, παιδιά.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Σε πρόσφατο ξέσπασμα χολέρας στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, η UNICEF διένειμε εκατοντάδες χιλιάδες δόσεις αλάτων ενυδάτωσης σε κέντρα υγείας της χώρας.
Η UNICEF μέσω των προγραμμάτων ευαισθητοποίησης των κατοίκων, ταξίδεψε από χωριό σε χωριό και μοίρασε δόσεις αλάτων ενυδάτωσης, ενώ παράλληλα έδειξε στους χωρικούς πώς να τα χρησιμοποιήσουν, για τη θεραπεία των παιδιών τους για τη διάρροια. Οι εκπαιδευτές περιέγραψαν επίσης στις μητέρες τη σημασία της άμεσης έναρξη της θεραπείας, αφ' ότου τα παιδιά παρουσιάσουν τα πρώτα συμπτώματα διάρροιας.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 74.00 €