Θεραπευτικό Γάλα που ενισχύει την Παιδική Επιβίωση

209

Υψώστε την… κούπα σας και γιορτάστε το δώρο αυτό. Το Θεραπευτικό γάλα είναι η πρώτη βοήθεια που μπορείτε να προσφέρετε για να σώσετε ένα υποσιτισμένο παιδί.


Κατά τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού, η έλλειψη των διατροφικών στοιχείων, βλάπτει ανεπανόρθωτα τη σωματική και νοητική του ανάπτυξη και έχει ένα μακροχρόνιο αντίκτυπο στην υγεία και τις δυνατότητές του στο μέλλον. Το Θεραπευτικό γάλα είναι γάλα-σκόνη που περιλαμβάνει φυτικά λιπαρά, υδρογονάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα, αυξάνει δε τις πιθανότητες επιβίωσης ενός παιδιού.

Με την αγορά αυτού του δώρου, εξασφαλίζετε 90 συσκευασίες θεραπευτικού γάλακτος σε σκόνη, που καλύπτουν τη διατροφή ενός υποσιτισμένου παιδιού για ένα μήνα.

Επιφύλαξη:
Παρόλο που η UNICEF υποστηρίζει σθεναρά και ενθαρρύνει το μητρικό θηλασμό, αυτό το θεραπευτικό γάλα χρησιμοποιείται σε Κέντρα Επείγουσας διατροφής, σε προσφυγικούς καταυλισμούς και κλινικές σε περιοχές που η επάρκεια τροφίμων επηρεάζεται δυσμενώς από λιμό, την ξηρασία και την καταστροφή των καλλιεργειών.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Στο Τσαντ, στη ζώνη του Σαχέλ, το επίπεδο υποσιτισμού που έχει καταγραφεί σε έρευνα της UNICEF  και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είναι μεγαλύτερο από 22% - μεγαλύτερο κατά 7 μονάδες από το ποσοστό έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ.  Η UNICEF συνεργάζεται με την κυβέρνηση του Τσαντ για να λειτουργήσει 203 διατροφικά κέντρα σε όλη τη χώρα.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 52.40 €