Συμπληρώματα Διατροφής για υποσιτισμένα παιδιά

216

Μέσα από αυτό το δώρο, εξασφαλίζετε συμπληρώματα διατροφής που προστατεύουν τα υποσιτισμένα παιδιά. Ο υποσιτισμός είναι η αιτία για περισσότερους από τους μισούς παιδικούς θανάτους το χρόνο. Αυτή η θρεπτική κρέμα, με βάση το φιστίκι, καταναλώνεται απ’ ευθείας από τη συσκευασία της, ώστε να μην έρθει σε επαφή με οτιδήποτε που μπορεί να είναι μολυσμένο. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει τα βασικά ιχνοστοιχεία, τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά, απαραίτητα για υποσιτισμένα παιδιά. Το δώρο σας μπορεί να προστατεύσει 50 παιδιά από τις συνέπειες του υποσιτισμού.


Το συμπλήρωμα αυτό είναι πολύ καλύτερο δώρο απ’ ότι ένα καλάθι με φρούτα. Το θρεπτικό αυτό σκεύασμα, σε μορφή κρέμας, με βάση το φιστίκι, μπορεί στην κυριολεξία να σώσει τη ζωή ενός υποσιτισμένου παιδιού.

Ο υποσιτισμός, σε ορισμένες περιοχές του κόσμου, είναι μια διαρκής απειλή για τα παιδιά. Οι συνέπειες του είναι καταστροφικές: μισοί από τους παιδικούς θανάτους στον κόσμο οφείλονται στον υποσιτισμό. Το συμπλήρωμα αυτό παρέχεται σε πακέτα, έτοιμο για κατανάλωση και δεν απαιτεί νερό για ανάμιξη. Μόλις τρία πακέτα την ημέρα, βοηθούν ένα υποσιτισμένο παιδί να πάρει μέχρι και δύο κιλά, μέσα σε μία εβδομάδα.

Προσφέροντας αυτό το δώρο στους αγαπημένους σας, προσφέρετε παράλληλα ζωτικής σημασίας διατροφή σε ένα υποσιτισμένο παιδι, για πολλές εβδομάδες.
Η Δράση της UNICEF
Ενημερωθείτε πως αξιοποιεί η UNICEF αυτό το Εμπνευσμένο Δώρο!
Το 2010, η UNICEF ενίσχυσε το Νίγηρα, παρέχοντας Θρεπτικά Συμπληρώματα Διατροφής σε περίπου 331.000 υποσιτισμένα παιδιά, 88% εκ των οποίων υποβλήθηκαν σε κατ' οίκον θεραπεία. Στοιχεία του Υπουργείου Υγείας επιβεβαίωσαν ότι το 79% των παιδιών που έλαβαν άμεσα θεραπεία για τον υποσιτισμό, ανάρρωσε.
Πολλά παιδιά στο Νίγηρα εξακολουθούν να υποφέρουν, αλλά το θρεπτικό αυτό συμπλήρωμα φέρνει ελπίδα και ένα υγιέστερο μέλλον για περισσότερα παιδιά και τις οικογένειές τους, από κάθε άλλη στιγμή. Τώρα, εν όψει της τρέχουσας επισιτιστικής κρίσης στη νότια Σομαλία και τις γύρω χώρες, 342 τόνοι των συμπληρωμάτων διατροφής παραδόθηκαν μόνο τον Ιούλιο του 2011 από τη UNICEF, σε περισσότερα από  23.300 παιδιά.

Ποσότητα:

Αξία Δώρου: 54.60 €